Aangepaste telefonische bereikbaarheid en ontvangst op locatie

Door het onverwacht snelle vertrek van onze secretaresse Brigitte, zijn wij helaas genoodzaakt om wat tijdelijke aanpassingen door te voeren in onze (telefonische) bereikbaarheid en ontvangst op de locatie.

Wijzigingen bereikbaarheid (met ingang van 19 februari 2024):

Maandag t/m vrijdag zullen wij dagelijks tussen 8.00u – 9.00u & 12.00u -13.00u telefonisch bereikbaar zijn. In de tussenliggende periodes staat ons antwoordapparaat aan, dat wij elke dag zullen afluisteren. Wij bellen je uiterlijk de volgende werkdag terug.

Je kunt natuurlijk ook altijd een mail sturen naar contact@centrumvoorschematherapie.nl.

Als jij je wilt afmelden voor een afspraak, vragen wij je dit te doen bij jouw eigen behandelaar via KPN Zorg Messenger. De regels voor een no-show blijven van toepassing, dus afmelden moet 24 uur voorafgaand aan de afspraak plaatsvinden.

Als je ons op locatie bezoekt zullen wij ons best doen jou zo goed mogelijk te ontvangen. Het kan echter voorkomen dat er even niemand beschikbaar is. In dat geval, pak gerust wat te drinken en neem plaats in de wachtkamer.

Zoals gezegd betreft dit een tijdelijk aanpassing en hopen wij zo spoedig mogelijk terug te kunnen naar de bereikbaarheid en ontvangst zoals je van ons gewend bent.

Alvast bedankt voor je begrip,

Team Centrum voor Schematherapie