Onze Raad van Commissarissen

Onze Raad van Commissarissen bestaat uit (vlnr): Erik Masthoff, Britta Gielen en Robert Bolleurs. Wij stellen hen graag nader aan je voor:

Erik Masthoff

Erik Masthoff (1971). Ik ben psychiater, voormalig cognitief gedragstherapeut en lid van de Raad van Bestuur van Fivoor. Ik heb een achtergrond in het ziekenhuiswezen en de reguliere GGZ en werk inmiddels ruim 15 jaar in de forensische psychiatrie. Ik sta voor het bieden van hoogwaardige en betaalbare geestelijke gezondheidszorg aan hen die dat nodig hebben en heb ook via verschillende invalshoeken bemoeienis met het opleiden van professionals en het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek. In mijn rol als toezichthouder van het Centrum voor Schematherapie heb ik in het bijzonder aandacht voor de kwaliteit van de geboden zorg en daarmee samenhangende mens- en organisatieaspecten.  

Britta Gielen

Britta Gielen (58 jaar, getrouwd, moeder van 2 volwassen zonen)

Ik ben geboeid door de ontwikkeling van mensen en organisaties. In mijn werkende leven ben ik managing partner bij Twynstra Gudde, waarin ik mij richt op leiderschapsvraagstukken. Leiders die een verandering of ontwikkeling vorm moeten geven. Dat doe ik met veel plezier en passie. De zorg als sector heeft mijn voorliefde. Ik ben onder de indruk van alle medewerkers in de zorg, die zich altijd inzetten voor de welzijn van anderen. De GGZ heeft daarin een bijzondere plek, een plek waar aandacht is voor alles wat wij vaak zo ingewikkeld vinden in onze maatschappij. Een plek waar mensen kunnen zijn wie ze zijn. Dat is voor mij belangrijk, dat er een plek is voor iedereen. Ook in organisaties moet iedereen een plek hebben, gehoord en gezien worden. Daar zal ik ook binnen het Centrum voor Schematherapie in mijn rol van toezichthouder aandacht voor hebben. Oog voor de organisatie ontwikkeling, dat neem ik mee.

Robert Bolleurs

Robert Bolleurs, 59 jaar oud en samenwonend in het centrum van Den Haag.

Ik ben al lange tijd belastingadviseur in een gevarieerde praktijk van particulieren en ondernemers. Meedenken en samen het idee van de ondernemer vormgeven vind ik leuk om te doen. Cijfers kunnen lezen en schrijven blijkt een aparte taal te zijn. Fiscale kennis gecombineerd met beleggen en jaarrekeninglezen zijn tools in mijn gereedschapskist om problemen op te lossen als kascommissaris bij verenigingen, als executeur bij nalatenschappen of als administrateur bij goede doelen. Gaandeweg heb ik zo ook veel juridische kennis opgedaan op het knooppunt van fiscaal, financiering en ondernemingsrecht.