Informatie in verband met het coronavirus

Onze zorg gaat zoveel mogelijk door. Om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen heeft het Centrum voor Schematherapie maatregelen getroffen. Deze maatregelen kunnen gevolgen hebben voor jouw behandeling. Welke gevolgen dit voor jou heeft, lees je op deze pagina. Voor iedereen gelden in ieder geval de door het Rijk vastgestelde basisregels. Het belangrijkste is dat je thuis blijft als je koorts of verkoudheidsklachten hebt. 

AFSPRAKEN OP LOCATIE

Je behandeling kan face-to-face of via beeldbellen plaatsvinden. Dat spreek je samen met je behandelaar af.

Mag ik op locatie komen?

Het Centrum voor Schematherapie wil cliënten, bezoekers en medewerkers een zo’n veilig mogelijke omgeving bieden. Daarom is het belangrijk dat iedereen die klachten heeft, net uit een risicogebied komt of in quarantaine zit ook daadwerkelijk thuis blijft. Ga je binnenkort een bezoek brengen aan onze locatie omdat je bijvoorbeeld een behandelafspraak hebt, doe dan binnen 48 uur voor je bezoek de corona check. Je weet dan zeker of je naar onze locatie mag komen. We verzoeken je dringend om een mondkapje te dragen.

Gezondheidscheck coronavirus

Begeleiding naar afspraak

Je mag één naaste meenemen naar je afspraak op locatie, mits deze persoon geen klachten heeft. We verzoeken je naaste dringend om een mondkapje te dragen. Word je alleen gebracht en gehaald door een naaste, dan vragen we je naaste buiten te wachten.

Belangrijke informatie voor je bezoek

Wij doen er alles aan om onze locatie zo veilig mogelijk te maken. Daarom nemen we maatregelen om jou, je naaste en onze medewerkers zo goed mogelijk te beschermen tegen besmetting met het coronavirus.

  • Wij vragen je om 5 minuten voor de afspraak pas aanwezig te zijn en gedurende het bezoek 1,5 meter afstand te houden. Dit geldt in de wachtruimte maar ook tijdens de behandeling in de therapieruimte. Wij schudden geen handen als je binnenkomt en de deur wordt door het personeel voor jou geopend.

  • We vragen je om je handen bij binnenkomst te ontsmetten en bij gebruik van het toilet je handen goed te wassen en opnieuw te ontsmetten. Doe dit met de ontsmettingsgel en zeep die hiervoor beschikbaar is gesteld.

  • Als je moet niesen doe dit in je elleboog.

  • Heb je mogelijke corona klachten meldt het ons en blijf thuis. In overleg zullen wij jouw behandeling online voortzetten.

ONLINE AFSPRAKEN

Bij het Centrum voor Schematherapie kunnen de de afspraken ook online plaatsvinden. Heb je een afspraak op locatie en wil je deze omzetten naar een online afspraak? Neem dan contact op met uw behandelaar.

Online afspraken vinden plaats via het videobelplatform KPN Zorg Messenger. Wij verzoeken je er op voorhand voor te zorgen dat je beschikt over een werkende camera en werkend geluid.