Rianne

Als GZ-psycholoog heb ik ervaring opgedaan met het werken met mensen met verschillende, vaak lang bestaande klachten. Ik heb onder andere veel gewerkt met mensen met complexe traumaklachten. Hier is mijn interesse voor schematherapie ontstaan.

 

De patronen die in de loop van je leven ontstaan en waar je mogelijk nu vooral veel last van hebt, zijn ooit bedoeld geweest om je te helpen in moeilijke omstandigheden. Ik ga heel graag samen met jou op zoek naar de functie van deze patronen, zodat we van daaruit na kunnen gaan hoe we de patronen kunnen veranderen zodat ze beter gaan aansluiten bij wat je nú nodig hebt. Hiervoor brengen we samen je gedachten, gedragingen, gevoelens en behoeftes in kaart. Mijn ervaring is dat vooral het leren en durven voelen zo belangrijk is. Dat kan ook spannend zijn, maar wil ik je er graag bij helpen.

 

Als behandelaar ben ik betrokken, ondersteunend, eerlijk en doelgericht. Daarnaast vind ik een open communicatie waarin we allebei kunnen aangeven wat we in het contact ervaren belangrijk, evenals ruimte voor humor. Laten we samen aan de slag gaan!

BIG: 09919314225

Terug naar Ons Team…