Martine

Ik ben vaktherapeut beeldend en recent gestart bij Centrum voor Schematherapie. Voor mij een nieuwe uitdaging na 20 jaar elders gewerkt te hebben in een vergelijkbare baan en functie. Daar heb ik een brede basis ontwikkeld, die ik hoop hier goed in te kunnen zetten.

Bij mij ga je aan de slag met tekenen, schilderen, handvaardigheden en ga je eigen beeldend werk maken. Naast dat beeldend werken je beter kan laten voelen kan het ook een ingang zijn tot je onbewuste gedrags- en gedachtenpatronen en onbewuste gevoelens. Dit kan je helpen om tijdens het behandeltraject meer grip te krijgen op je eigen leven. Regelmatig hoor ik ‘dat kan ik niet’, maar een goed eindresultaat gaat bij beeldend therapie niet over ‘mooi’. Wél over wat je in het vormgeven beleeft en ontdekt over jezelf.

Als vaktherapeut heb ik altijd mijn vak met veel liefde uitgevoerd. De combinatie van met je handen creëren en ze als middel gebruiken om je uit te drukken, brengt mooie unieke en bijzondere ervaringen met zich mee voor ons allebei. En ik wil je hierin dan ook graag begeleiden!