Angelina

Geboren in Kazachstan, opgegroeid in de Kaukasus en Duitsland, en daarna voor mijn dansstudie naar Nederland gekomen. Als professionele danser heb ik veel ervaring mogen opdoen betreffende de gelaagde expressiviteit en wijsheid van beweging. Ongeacht de vele talen die ik op mijn levenspad heb moeten leren spreken en beheersen, voel ik me het meest thuis in de non-verbale taal van mijn lichaam. Naar aanleiding hiervan ben ik me in het therapeutische aspect van dans en beweging gaan verdiepen. Nieuwsgierig naar hoe de verworven persoonlijkheid zich in beweging uit maar vooral naar wat het lichaam nog meer kenbaar maakt voorbij het bewustzijn, wil ik als bewegingsgericht vaktherapeut het contact alsook de communicatie met het lijf graag doen versterken. 
Ik verheug me erop om meer verdieping in de schematherapeutische aanpak te verkrijgen bij het Centrum voor Schematherapie. Vanuit het inzicht in bestaande diepgewortelde patronen en het aanboren van de eigen intrinsieke drive/beweging kunnen in het hier en nu nieuwe ‘beweegopties’ ontstaan die meer harmonie, doorstroming en integriteit in het leven brengen. 
Graag nodig ik je uit om bij deze reis het stuur aan je lichaam over te geven. In een veilige setting kun je verkennen en integreren wat zich in beweging aandient, waarbij jij je door mij gezien en gesteund kunt voelen.