Vivian

Na de afgelopen jaren verschillende ervaringen te hebben opgedaan in de GGZ, versterk ik als psycholoog met veel plezier het team bij het Centrum voor Schematherapie. 

Een van mijn belangrijkste waarden is ‘verbinding’. Verbinding met je lichaam, je gevoel en vooral ook met anderen. Op bepaalde momenten in het leven kan dat contact verbroken raken, waardoor er allerlei problemen ontstaan. Er zijn gelukkig verschillende manieren om het contact weer te herstellen en een leven te leiden dat waardevol is voor jou. In mijn zoektocht als therapeut heb ik ontdekt dat schematherapie kan helpen in dat herstel. Het helpt om bewust te worden van vaste patronen en overtuigingen, waarna ruimte kan worden gemaakt voor iets anders.

Behandeling doen jij en ik samen. Als behandelaar ben ik betrokken en zal ik met een vriendelijke, oordeelvrije houding het proces met je aangaan. Hierbij vind ik openheid en transparantie belangrijk, waarbij ik je uit zal nodigen om ook open te zijn. Alleen op die manier kan er verandering ontstaan in jouw patronen van denken, voelen en doen. Laten we met enthousiasme en vertrouwen het proces met elkaar aangaan.

Terug naar Ons Team…