Liftwerkzaamheden in het gebouw tot eind november

In ons gebouw aan de Hoge Prins Willemstraat 226 worden acuut werkzaamheden verricht aan de liften. Deze werkzaamheden zullen volgens de huidige planning zo’n 10 weken in beslag nemen. Deze werkzaamheden gaan gepaard met (geluids)overlast. Deze overlast is zodanig dat wij op werkdagen tot 16:00 geen gebruik kunnen maken van de locatie.

Dit vraagt zowel van ons en van jou als cliënt de nodige aanpassingen. Als je al in behandeling bent neemt jouw behandelaar contact met je op om samen op zoek te gaan naar een oplossing. Hierbij valt te denken aan:

  • het tijdelijk online voortzetten van de behandeling,
  • het laten plaatsvinden van de behandeling na 16:00 of zelfs op zaterdag (indien dit voor zowel de behandelaar als voor jou mogelijk is); of
  • indien het voorgaande niet mogelijk is, zal de behandeling plaatsvinden bij Het Coachhuis (indien ruimtes beschikbaar zijn, op de Raamweg in Den Haag, en anders in het Statenkwartier of in Rijswijk). Deze ruimtes huren wij dan speciaal voor de behandelsessies.

Wij begrijpen dat dit vervelend kan zijn en vragen jouw begrip voor de situatie en we hopen dat we samen tot een geschikte oplossing kunnen komen.