Fleur

Met plezier en passie voor het vak ben ik sinds een aantal jaren aan het werk als psycholoog. Ik heb ervaring met een doelgroep met forse klachten rondom verslaving, depressie, angsten en persoonlijkheid. Veel van de mensen die ik heb gesproken, zitten vast in hun eigen patronen en weten niet hoe ze hier zelfstandig uit moeten komen. Een neerwaartse spiraal van overtuigingen, tegenslagen, gedrag en gewoontes zorgt ervoor dat ze niet meer verder komen in hun leven.

Schematherapie heeft mij laten zien dat het veranderen van gedachtes, gevoelens en gedragingen voor iedereen is weggelegd. Hoeveel je ook worstelt met jouw eigen gewoontes en overtuigingen, jij bent in staat om hier verandering in aan te brengen.

Je zult mij kunnen tegenkomen als behandelaar bij individuele therapie en groepstherapie. Ik zal met enthousiasme, vriendelijkheid en openheid met je aan de slag gaan. Samen gaan we werken aan het veranderen van jouw patronen en daarmee jouw leven. In alle ups en downs zal ik je steunen, begeleiden en er simpelweg voor je zijn. Ik vertrouw in jou en jouw ontwikkeling en ik hoop daarmee ook jouw vertrouwen naar mij te ontvangen. Laten we samen het nieuwe pad bewandelen.

 

Vorige pagina…